fbpx

De mooiste zalen van Nijmegen

De Goffertboerderij beschikt over verschillende stijlvolle zalen die te reserveren zijn voor feesten en partijen.

De Goffertboerderij heeft haar bijnaam ‘De huiskamer van Nijmegen’ in het verleden dik verdiend doordat zij van oudsher veelvuldig werd gereserveerd voor feesten en partijen van veel Nijmegenaren. De Goffertboerderij was de eerste officiële geregistreerde trouwlocatie buiten het gemeentehuis in Nijmegen. En een officiële trouwlocatie, dat zijn we nog steeds.

Onze zalen zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen tot 450 personen. Wij kunnen zowel Nederlandse als Aziatische buffetten, lunches en hapjes verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

feestlocatie met tuin
aziatisch tapasrestaurant nijmegen
Shared dining in Nijmegen
aziatisch tapasrestaurant nijmegen

 

aziatisch tapasrestaurant nijmegen
aziatisch tapasrestaurant nijmegen
Aziatische tapas in Nijmegen

Ruime keuze in hapjes en drankjes

Aan alles is gedacht

Onze koks bereiden zowel Aziatische als Nederlandse buffetten, lunches en tapasgerechtjes. Er zijn twee bars aanwezig met een uitgebreide keuze aan tapbieren. Uiteraard zijn er ook heerlijke wijnen, frisdranken, gedestilleerde dranken en bieren op fles aanwezig.

De zalen kunnen met behulp van stijlvolle geïntegreerde klapwanden van elkaar worden gescheiden. Doordat het meubilair verrijdbaar is, creëren we in een handomdraai de ideale ruimte voor jouw feest of evenement!

Zorgeloos genieten

Arrangementen en buffetten

Mister Panda Goffertboerderij biedt arrangementen en buffetten aan voor verschillende gelegenheden.

Of het nu gaat om een familiefeest, personeelsfeest of een zakelijke lunch  – er is altijd een arrangement voor de gelegenheid.

Naast de gestandaardiseerde arrangementen verzorgen we ook maatwerk programma’s. Neem in dat geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch, maar ook middels het contactformulier.

inspirerende vergaderlocatie nijmegen
inspirerende vergaderzaal nijmegen
unieke vergaderlocatie nijmegen
unieke vergaderlocatie nijmegen

Contactgegevens

Mister Panda Goffertboerderij

Goffertweg 17
6532AA Nijmegen
T. 024-2120396
E. info@misterpanda.nl

Menu