fbpx

MISTER PANDA PUBQUIZ - 2021 NOV EDITIE

Voor de leukste pubquiz op de mooiste locatie van Nijmegen kom je naar de Goffertboerderij!

DONDERDAG 4 NOVEMBER 20:30 uur

Samen met onze partner in crime Upbeatles organiseren wij met veel plezier de Mister Panda PubQuiz! Het Nijmeegse Upbeatles organiseert, maakt en presenteert al jaren met veel plezier en succes diverse (pub)quizzen door het hele land. Onze partner weet dus door kennis en jarenlange ervaring een quiz dusdanig samen te stellen dat het voor iedereen aangenaam wordt om samen te spelen. Dat is wel een voorwaarde: het plezier moet voorop staan. Niet voor niets luidt de slogan van Upbeatles: plezier en ontspanning door samenwerking.

De kosten zijn 3,50 euro per deelnemer. Maximaal 5 personen per team. Voor de teams die op plek 1, 2 en 3 eindigen, liggen mooie prijzen klaar.

Wees er wel snel bij, want vol is vol!

Like onze pagina op facebook en blijf altijd op de hoogte!

Facebook Misterpanda | Facebook upbeatles

  • Prijs: 3,50 € Aantal:
  • 0,00 €
  • LET OP! Vanaf 25 september moeten wij werken met Testen voor Toegang. Dit betekent dat iedere individuele gast van 13 jaar en ouder een geldige QR-Code in de CoronaCheck-app en een identiteitsbewijs moet laten zien om toegang te krijgen. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs (niet ouder dan 24 uur) zijn.
Menu